Bemiddeling bij Bedrijven en Instellingen

Meer info ? Vraag gerust aan

Vraag vrijblijvend meer info aan over onze coaching en bemiddeling, trainingen en taalcursussen
meer info

Bemiddeling bij bedrijven en instellingen

Soms ontstaan er spanningen tussen het personeel onderling binnen een bedrijf of afdeling. Er vinden nogal wat ziekmeldingen plaats door o.a. pesten op het werk of het buitensluiten van bepaalde werknemers en mogelijk wordt er ondermaats gepresteerd. Conflictbemiddeling kan dergelijke situaties ten goede keren.

bemiddeling bedrijven

De ervaring leert dat veel bedrijven een en ander aan de bedrijfsarts overlaten.
Direct contact tussen management of HR en de werknemers is er dan niet. Dat is jammer, want wanneer mensen zich niet gehoord weten, zullen ze hun klachten elders spuien.

Zo grijpt negatieve energie om zich heen en ontstaat een giftige werksfeer, iets wat het bedrijf mogelijk zijn goede naam kan kosten.

Is er sprake van misverstanden of weerstanden tussen verschillende partijen? Dreams Work kan in opdracht het gesprek aangaan.

Dit vindt in groepsverband dan wel op individueel niveau plaats. Om de strategie hiervoor goed te bepalen, is er eerst een oriƫntatie nodig. Mogelijk is juridische voorkennis van belang. Vaak is het voldoende om ofwel rond de tafel te gaan zitten, ofwel bepaalde werknemers te coachen.

Naar aanleiding van een of meerdere gesprekken, zal Dreams Work een (schriftelijk) advies geven dan wel een uitgebreide rapportage opstellen, al naar gelang de wensen.

Ingezet wordt hier 'Geweldloze Communicatie' van Marshall Rosenberg.

Dreams Work levert hierin gegarandeerd maatwerk.

Neem contact op via contactformulier, je wordt dan per ommegaande teruggebeld.

Inmenging van Dreams Work veel opleveren voor de werksfeer, de arbeidsprestatie en/of het aantal ziekmeldingen.